Een bijgebouw in de tuin

Een bijgebouw in de tuin is de droom van menig mens. Wie wil er nu geen extra plekje om na een drukke werkdag volledig tot rust te komen? Juist ja! Binnenkort spendeert u misschien wel liever tijd in een exclusief houten bijgebouw van de Boomkamer dan in uw eigen woning. Interesse?

Welk bijgebouw past bij u en uw tuin?

Hou(d)t u van de strakke en moderne uitstraling van moderne bijgebouwen? Of verkiest u toch eerder de karakteristieke uitstraling van de landelijke bijgebouwen? Dit is de eerste beslissing die u moet maken. De Boomkamer realiseert bijgebouwen in alle stijlen, ook in de authentieke Vlaamse stijl, steeds met vakmanschap en de unieke graad van afwerking die de bijgebouwen van de Boomkamer typeert. Maar na het kiezen van de stijl, bent u er nog niet helemaal. Welk bijgebouw in de tuin is nu geschikt voor uw doelstellingen? Wilt u een gastenverblijf realiseren? Spendeert u na een plons in het zwembad nog graag wat tijd in uw poolhouse?

Een bijgebouw in de tuin is de droom van menig mens.

Staat de auto onveilig en is een carport nodig? Enzoverder enzovoort. Ja ja, van een tuinkantoor tot boomhutten, van poolhouses tot buitenverblijven, met een bijgebouw in de tuin kunt u echt alle kanten op.

 

Tips bij een bijgebouw in de tuin

Een bijgebouw in de tuin plaatst u natuurlijk voor het leven. Net daarom geven we u graag de tip om de gebouwen eerst op een gemetst muurtje te (laten) plaatsen. Pas daarna volgt het houten bijgebouw. Zo bent u altijd zeker dat u geen last krijgt van vocht. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de windrichting en ook naar de stand van de zon. Wilt u zon in uw bijgebouw in de tuin? Of liever wat meer schaduw? Het lijkt een kleinigheidje, maar u houdt er toch best rekening mee bij het ontwerp. Wist u trouwens dat wij werken met pen- en gatverbindingen? Deze zeer authentieke manier van bevestigen met een houten pin geeft uw bijgebouw in de tuin nóg meer cachet.

Een bijgebouw in de tuin plaatsen? De Boomkamer helpt!

Een bijgebouw in de tuin plaatsen? De Boomkamer helpt!

Zoals u reeds kon lezen, is een bijgebouw in de tuin geschikt voor diverse doeleinden. Er rest u dus nog alleen een keuze te maken, en contact met ons op te nemen. Want bij de Boomkamer bent u zeker dat uw houten bijgebouw vervaardigd wordt van hoogwaardige en duurzame materialen. Veel tijd spenderen aan onderhoud? Nee hoor! Uw taak? Ontspannen. Al dan niet met een glaasje erbij. Met meer dan 75 jaar ervaring in het vak, doorgegeven van generatie op generatie, kunt u op uw twee oren slapen dat uw droom tot in de puntjes door ons gerealiseerd wordt. Uw droom, ons doel.

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!