De ideale locatie van uw bijgebouw

U heeft beslist om te investeren in een bijgebouw. Goede keuze, als u het ons vraagt. Naast stijl, uitzicht, functionaliteit en vooral de details, is in principe de allereerste vraag waar u het bijgebouw in kwestie wilt plaatsen. Alles hangt daarbij af van de functie van deze woonuitbreiding. De keuze voor een aangebouwd of losstaand bijgebouw is dan ook belangrijk voor de goede afloop van uw project. In deze blog overlopen we de opties en vooral de voordelen van de perfecte locatie van uw bijgebouw.

Een bijgebouw als beschutting voor uw wagen

Een houten bijgebouw als beschutting voor uw wagen wordt ook wel een carport genoemd. Dankzij de keuze voor hout zorgt zo’n carport voor een natuurlijke en warme uitstraling. Vaak is zo’n carport daarom een echte eyecatcher die past bij de uitstraling en het karakter van uw woning. Besteed zeker extra aandacht aan de afwerking van het dak van uw bijgebouw. Een plat of hellend dak zorgt ook hier voor een totaal andere look, afhankelijk van uw gewenste stijl. Bovendien zijn de voorschriften in uw gemeente vaak een doorslaggevende factor voor de uiteindelijke vorm en plaatsing van uw bijgebouw.

U heeft beslist om te investeren in een bijgebouw.
Door het bijgebouw aan uw bestaande woning vast te maken, kunt u namelijk uw woning verlichten.

Extra leefruimte dankzij uw bijgebouw

Een aanbouw zorgt voor een extra dosis comfort dankzij de bijkomende ruimte die het biedt. Door het bijgebouw aan uw bestaande woning vast te maken, kunt u namelijk uw woning verlichten. En dat mag u gerust letterlijk nemen. Door enkele slimme ingrepen kunt u zelfs uw blik verruimen en uw tuin alle aandacht geven die het nodig heeft. Ook hier zijn dus de mogelijkheden eindeloos. Dankzij de toevoeging van hout als materiaal tilt u uw woning naar een hoger niveau. Dankzij de natuurlijke uitstraling van het gebruikte hout past het bovendien prima bij uw grasgroene tuin. U zou voor minder uw bijgebouw gebruiken als thuiskantoor, toch?

Uiteraard hoeft zo’n aangebouwd bijgebouw niet altijd even drastische verbouwingswerken met zich mee te brengen. Ook een overdekt terras of pergola is mogelijk. Wij bouwen elk bijgebouw op maat en vertalen dus uw wensen in een passende oplossing. U vraagt, wij bouwen!

Een losstaand bijgebouw als flexibele oplossing

Snakt u ook naar uw plekje onder de zon? Vindt u in huis geen rustig plekje om even op adem te komen? Een losstaand bijgebouw in uw tuin is dan een oplossing om letterlijk en figuurlijk naar uit te kijken. Een oase van rust te midden van uw eigen groene oase, het is een verleidelijk beeld. Zeker als u over een tuin beschikt met een voldoende grote oppervlakte. Zo kan het bijgebouw volledig tot z’n recht komen. Misschien wilt u het wel gebruiken als luxueuze extra toevoeging bij uw zwembad. Zo’n poolhouse zorgt ervoor dat u uw zinnen volop op uw gezin kunt zetten.

Een losstaand bijgebouw in uw tuin is een oplossing om letterlijk en figuurlijk naar uit te kijken.

Laat u adviseren door de experten van de Boomkamer bij de vele keuzes die u moet maken. Dankzij onze 3D-ontwerpen kunt u al in een vroeg stadium uw woondroom beleven. Met de bijhorende video kunt u immers de hele realisatie bekijken. Zo houden we rekening met de natuur en het samenvloeien van de gebouwen rondom. Laat dat genieten maar beginnen.

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!