In 7 stappen naar uw bijgebouw

U overweegt een bijgebouw te plaatsen, maar weet niet goed waar zich aan te verwachten? Schrik voor het onbekende is een vaak voorkomende oorzaak voor uitstel van bouwplannen. Daarom spelen we graag open kaart met u. Wij overlopen maar al te graag onze werkwijze. Zo gaan we in 7 duidelijke stappen naar het exclusieve bijgebouw van uw dromen. Bij ons bent u hoe dan ook in goede handen.

Stap 1: Inspiratie voor uw bijgebouw is een must

U heeft ongetwijfeld al even gedroomd of nagedacht over dat nieuwe bijgebouw in uw tuin. Maak die dromen gerust concreet door een moodboard op te maken. Doe al wat inspiratie op via onze Pinterest. Zo krijgen wij een goed beeld van wat uw wensen of noden zijn voor uw eiken bijgebouw.

 

Stap 2: Uw bijgebouw start met een goed gesprek

Onze expertise en aanpak, die moet u gewoon meegemaakt hebben. De échte start van uw bijgebouw begint hoe dan ook met een goed gesprek.

U overweegt een bijgebouw te plaatsen, maar weet niet goed waar zich aan te verwachten?

We nodigen u met veel enthousiasme bij ons uit zodat we alles kunnen doorpraten. Zo geven we samen vorm aan uw houten bijgebouw. En maken we kennis, ook dat is belangrijk.

 

Stap 3: Een richtprijs van uw bijgebouw

Na het kennismakingsgesprek krijgt u een richtprijs mee van uw bijgebouw. Zo weet u meteen aan welke prijsklasse u zich mag verwachten. Zo maken we onze eerlijke aanpak in de praktijk volledig waar.

Alle vergaarde informatie rond uw gewenste bijgebouw resulteert in een helder 3D-ontwerp.

Stap 4: Plan uw bijgebouw met een 3D-plan

Alle vergaarde informatie rond uw gewenste bijgebouw resulteert in een helder 3D-ontwerp. Dat krijgt u van ons opgestuurd mét een begeleidende video. Daardoor krijgt u een volledig en gedetailleerd zicht op uw modern bijgebouw. Het is een hele beleving, dat zal u nog wel ontdekken.

 

Stap 5: Alle details van uw bijgebouw op een rij

Natuurlijk is het belangrijk dat u een gedetailleerde offerte van ons krijgt. Enkel daardoor krijgt u volledig zicht op uw bijgebouw. Transparantie vinden we belangrijk, u toch ook?

Stap 6: Snelle oplevering van uw bijgebouw

Na uw akkoord, kan het snel gaan. We spreken samen een datum af waarop we de opbouw van uw bijgebouw mogen of kunnen opstarten. Wij verzekeren een spoedige plaatsing. Zo kan u vooral genieten van uw bijgebouw in de tuin, op korte termijn én lange termijn.

Stap 7: Nagenieten in uw bijgebouw

Uw bijgebouw is geplaatst, de rust kan opnieuw terugkeren. Rust waar u ten volle van kan genieten. En is er toch nog iets waar u zich zorgen over maakt? Dan kan u ons daarvoor uiteraard contacteren. Want ook na-service is wat ons betreft een cruciaal onderdeel van een goede samenwerking.

 

Helemaal overtuigd van onze werkwijze? Vraag dan nu uw afspraak aan voor een eerste gesprek. Dat kan heel makkelijk via deze link. Uw exclusieve bijgebouw is net een stapje dichterbij gekomen!

Uw bijgebouw is geplaatst, de rust kan opnieuw terugkeren.
Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!