Uw houten tuinkantoor inrichten

Een houten tuinkantoor is uw allermooiste visitekaartje. Het vertelt een verhaal over wie u bent als bedrijf en wat u wenst uit te stralen. En u doet er zichzelf een plezier mee, want een tuinkantoor biedt u een uniek kader om vanuit te werken. Inspiratie & werkethos gegarandeerd. Dat u werk en privé makkelijk gescheiden kan houden, is een leuk extraatje. Eentje dat uw partner en familieleden tevens zullen appreciëren. Maar hoe richt u nu zo’n houten tuinkantoor optimaal in? Ontdek hier enkele praktische inzichten voor de optimale inrichting van uw tuinkantoor op maat.

Voorzie voorzieningen in uw houten tuinkantoor

Naast een inspirerende oase van rust is een houten tuinkantoor vooral een plek waar u in alle comfort kan werken. U zal er ongetwijfeld heel wat uren spenderen. Elektriciteit, verwarming en een sterk wifi-signaal zijn de dag van vandaag basisvoorzieningen in een tuinkantoor die u gewoon moet hebben. Gaat u een tuinkantoor bouwen? Vraag dan bij de ontwerpfase zeker even na welk isolatiemateriaal er wordt gebruikt. Naast de voor de hand liggende warmtewinsten zijn vooral de geluidswerende eigenschappen van belang. Zo behoudt u de rust in uw tuinkantoor op maat.

Een houten tuinkantoor is uw allermooiste visitekaartje.
PROTIP: Besteed zeker aandacht aan de inplanting van het houten tuinkantoor in uw tuin. Wat is het mooiste zicht, hoe staat de zon op welk moment van de dag? Zo krijgt u een goede portie daglicht. Goed voor een productieve en actieve werkdag in uw tuinkantoor op maat.
De inrichting van uw houten tuinkantoor begint natuurlijk met het plaatsen van een werktafel of bureau.

Werk uw houten tuinkantoor af tot in de puntjes

De inrichting van uw houten tuinkantoor begint natuurlijk met het plaatsen van een werktafel of bureau. Plaats uw werkplek vlakbij het raam. Naast licht krijgt u er een prachtig zicht bovenop. Let ook op het invallend zonlicht, dat weerkaatst best niet op uw computerscherm. Wilt u het daglicht versterken? Werk dan met lichte, neutrale kleuren op de wanden en het plafond van uw tuinkantoor en combineer met zachte sfeerverlichting. Een kleurrijke eyecatcher geeft het geheel een extra dimensie. Kies voor een ergonomische bureaustoel, een bureau op maat en een laptopstandaard. Uw rug is u dankbaar.

PROTIP: Laat uw tuinkantoor zo groot mogelijk lijken! Een extra groot ruimtegevoel creëert u dankzij lichte kleuren. Beetje atypisch in een houten tuinkantoor, maar spiegels zorgen voor een open en luchtig gevoel. Helemaal top zijn lange gordijnen. Daardoor combineert u gezelligheid met een optimaal ruimtegevoel in uw tuinkantoor op maat.

Een houten tuinkantoor is meer dan een kantoor in de tuin

Uw houten tuinkantoor moet echt aanvoelen als een thuiskantoor. Een handige opbergkast voor uw dossiers, een schrijfbord voor dat million dollar idea of een leuke zithoek om een rapport te bestuderen bij een lekkere tas koffie, het heeft zeker een plaats in een hedendaags houten tuinkantoor. Werk af met wat groene planten -om het buitengevoel van uw tuin binnen te trekken-, wat boeken, fotokaders en andere decoratieve elementen bijvoorbeeld. Bewaar echter de professionele uitstraling van uw houten tuinkantoor en zorg dat het niet voor al te veel afleiding zorgt. Zo kan u optimaal in stijl én stilte werken. Fijne werkdag toegewenst in uw tuinkantoor op maat!

Uw houten tuinkantoor moet echt aanvoelen als een thuiskantoor.
PROTIP: Laat een 3D-ontwerp maken zodat u van in het begin uw houten tuinkantoor kan visualiseren. Doe daarom beroep op een expert. Zo combineert u creativiteit, functionaliteit en esthetiek. De experten van de Boomkamer staan voor u klaar met tonnen advies. Lees er hier alles over of maak onmiddellijk een afspraak!
Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!