Exclusieve boomhutten

Waaraan denkt u bij het horen van de term ‘boomhutten’? Als u een beeld in uw hoofd krijgt van een huisje in een boom voor kinderen, bent u deels juist, maar niet helemaal. Een boomhut kan namelijk perfect voor kinderen gebruikt worden, maar volledig afgewerkt en ingericht, is het ook hét perfecte plekje voor volwassenen. Kort samengevat is het dan een houten bijgebouw, maar in een boom! Interesse?

Fabel: boomhutten zijn voor kinderen

Heeft u het programma TreeHouse Masters al eens bekeken? Dan weet u dat bovenstaande zin een fabel is en dat boomhutten niet alleen een speelterrein zijn voor kinderen. Een boomhut kan namelijk een totaalconcept worden met sanitair, keukengereedschap, en slaapkamer inclusief en kan dus perfect als ontspanningsruimte gebruikt worden. Het wordt bij wijze van spreken uw eigen cocon waar u volledig tot rust kunt komen. Neem het van ons aan, u zal waarschijnlijk liever tijd spenderen in uw houten boomhut dan in uw huis. En we kunnen het u niet kwalijk nemen. Heeft u trouwens interesse om een Bed & Breakfast uit te baten? Denk dan zeker eens aan B&B boomhutten. Originaliteit troef! Willen de kinderen ook tijd in een boomhut spenderen en zagen ze u al een tijdje de oren van het hoofd? Geen probleem! Toch geven we de tip om het boomhuis volledig in te richten zodat het hele gezin ten alle tijden van de luxe boomhut kan genieten. Want geef toe, wat is er beter dan een eigen boomhut?

 

Moeten er goede bomen aanwezig zijn om boomhutten te bouwen?

Ja en neen. Zo kan een houten bijgebouw op palen ook perfect onder de term boomhutten vallen. Als er dus geen goede bomen in uw tuin aanwezig zijn, wil dit niet zeggen dat u niet van de luxe van een eigen boomhut kan genieten. De Boomkamer zorgt namelijk steeds voor de gepaste oplossing.

Zowel moderne als landelijke boomhutten winnen de laatste jaren sterk aan populariteit.

Als we een boomhut op palen bouwen, kunnen we meteen nieuwe bomen rondom planten. Na enkele jaren zijn deze bomen volgroeid waardoor uw houten bijgebouw daadwerkelijk een boomhut geworden is. Zo kunt u zonder zorgen van de natuur genieten, met vogels inclusief.

 

Een passie van de Boomkamer? Boomhutten bouwen!

De Boomkamer bouwt al jaren exclusieve houten bijgebouwen om u tegen te zeggen. Maar wist u dat ook boomhutten in deze categorie vallen? Zowel moderne als landelijke boomhutten winnen de laatste jaren sterk aan populariteit. En dat begrijpen we maar al te goed! Heeft u interesse in uw eigen boomhut? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Samen bouwen we het boomhuis van uw dromen.

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!