Cottage bijgebouwen, yes please

Cottage bijgebouwen creëren vakantie in eigen tuin. En wat is er nu leuker dan heerlijk wegdromen in uw eigen comfortabele bijgebouw? Heerlijk wegdromen in een eigen bijgebouw op maat! Optimaal genieten doet u in een bijgebouw dat maximaal aan uw stijl en wensen beantwoordt, zoals een cottage bijgebouw. Meer weten?

Cottage bijgebouwen, landelijk met een twist

Cottage bijgebouwen en landelijke bijgebouwen vallen niet helemaal van elkaar te onderscheiden. Bekijk een cottage bijgebouw als een landelijk bijgebouw met een twist. Beide types van houten bijgebouwen delen dezelfde authenticiteit en ambachtelijke afwerking, maar cottage bijgebouwen worden gekenmerkt door verfijnde details, witte accenten en een typische dakbedekking met bv. cedershingles. Uiteraard zien niet alle cottage bijgebouwen er hetzelfde uit en zijn er verschillende mogelijkheden, net daarom werkt de Boomkamer graag op maat. Alle keuzes voor uw bijgebouw liggen dus open en samen met u bekijken we graag hoe het bijgebouw van uw dromen er moet uitzien. Wist u trouwens dat we dit eerst in een 3D-tekenprogramma visualiseren zodat u op voorhand kan zien hoe uw houten bijgebouw eruit zal zien?

Cottage bijgebouwen en landelijke bijgebouwen vallen niet helemaal van elkaar te onderscheiden.

Zijn cottage bijgebouwen iets voor mij?

Iedereen heeft uiteraard zijn eigen stijl, gelukkig maar! Cottage bijgebouwen zijn perfect voor mensen die houden van een rustieke uitstraling, verliefd zijn op de Engelse countrysidelandschappen uit series zoals Midsomer Murders of Downtown Abbey, en een extra vleugje romantiek in hun tuin willen brengen. Twijfelt u nog over de stijl van uw bijgebouw? Bekijk rustig de foto’s op onze website of maak gerust een afspraak. Of u nu droomt van een bijgebouw dat rechtstreeks uit de Britse countryside werd geplukt, kiest voor eentje in landelijke Vlaamse stijl met authentieke recuperatiematerialen, of zelfs helemaal nog geen idee hebt van het type bijgebouw dat u wil, u kan steeds bij ons terecht. De Boomkamer belooft elke klant een houten bijgebouw dat perfect aansluit bij zijn of haar smaak, tuin en woning en overloopt graag de mogelijkheden met u.

Cottage bijgebouwen creëren vakantie in eigen tuin.

Van cottage bijgebouwen tot cottage carports

Cottage bijgebouwen kunnen veel meer zijn dan een vrijstaand geheel ergens halverwege uw tuin. Laat uw cottage bijgebouw aan verschillende zijdes open en u krijgt een stijlvol overdekt terras. Of heeft u een pastoriewoning? Dan is de cottagestijl de perfecte stijl voor een aanbouw of carport. Door onze uitgebreide ervaring in het ontwerpen en plaatsen van cottage bijgebouwen en landelijke bijgebouwen in het algemeen, weten wij uw bijgebouw perfect te integreren in uw leefomgeving. Meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!