Exclusieve bijgebouwen, inclusief luxe

Op zoek naar exclusiviteit voor uw tuin? Exclusieve bijgebouwen bezorgen uw tuin niet alleen een luxueuze uitstraling, ze breiden uw leefruimte uit en zorgen zo voor extra comfort. Onvergetelijke zomeravonden en gezellige winterse zondagnamiddagen gegarandeerd! Zelf onvergetelijke momenten beleven in uw eigen exclusieve bijgebouw? U zit alvast op de juiste website.

De unieke luxe van exclusieve bijgebouwen

Gun uzelf de unieke uitbreiding van uw leefruimte met een exclusief bijgebouw. Door het plaatsen van exclusieve bijgebouwen, maken wij van tuinen immers echte leefruimtes, waar het in elk van de vier seizoenen aangenaam vertoeven is. Of u uw bijgebouw nu wenst in te richten als poolhouse, kantoor, buitenkeuken of leefruimte, het resultaat is altijd uniek, comfortabel en gezellig.

Door het plaatsen van exclusieve bijgebouwen, maken wij van tuinen immers echte leefruimtes.

Exclusieve bijgebouwen afgestemd op exclusieve wensen

De meest exclusieve bijgebouwen, dat zijn de bijgebouwen ontworpen op maat van de klant. U kiest het genre, de functie, het formaat, de houtsoort, … en ontwerpt zo uw eigen comfortabel bijgebouw, volledig naar wens. Zo past uw exclusief bijgebouw perfect bij uw woning, tuin én persoonlijkheid. Waarom genoegen nemen met een standaard bijgebouw, wanneer u bij de Boomkamer terecht kunt voor exclusieve bijgebouwen op maat?

Exclusieve bijgebouwen: luxueus aan binnen- en buitenkant.

Exclusieve bijgebouwen: luxueus aan binnen- en buitenkant

Met dank aan onze ambachtelijke aanpak en het gebruik van kwaliteitsmaterialen, hebben onze exclusieve bijgebouwen steeds een luxueuze uitstraling. De luxe stopt echter niet langs de buitenkant, maar wordt doorgetrokken naar de binnenkant van het exclusieve bijgebouw. De Boomkamer heeft immers de expertise in huis om het interieur van exclusieve bijgebouwen een niveau hoger te tillen. Wij helpen u dan ook graag om het interieur van uw bijgebouw helemaal af te stemmen naar uw wensen.

Exclusieve ervaring van exclusieve bijgebouwen

De Boomkamer heeft meer dan 75 jaar ervaring in het ambachtelijk vervaardigen en plaatsen van exclusieve bijgebouwen. Wij zorgen dus niet alleen voor een kwalitatief resultaat, maar maken van de weg naar dit resultaat een aangename ervaring door alles tot in de puntjes te verzorgen. Zo kunt u vanuit uw bijgebouw positief en tevreden terugblikken op de bouw ervan. Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!