Extra comfort met een houten aanbouw

Een houten bijgebouw hoeft niet noodzakelijk een losstaand geheel te zijn ergens halverwege uw tuin. Ook dichterbij uw woning of zelfs eraan vast kan een houten bijgebouw zorgen voor extra ruimte en comfort. Interesse om uw woning uit te breiden met een houten aanbouw?

Een houten aanbouw, meer ruimte om te genieten

Is uw leefruimte wat krap? Of vindt u ze te donker? Met een houten aanbouw realiseert u een stijlvolle woninguitbreiding die de perfecte connectie vormt tussen uw woning en uw tuin. U geniet van het buitengevoel met alle comfort van binnen. Hoe die aanbouw er moet uitzien? Dat kiest u! Een echte aanbouw, of eerder een veranda in hout, al dan niet opgebouwd op een gemetst muurtje onderaan? Allemaal mogelijk!

Een houten bijgebouw hoeft niet noodzakelijk een losstaand geheel te zijn ergens halverwege uw tuin.

Meer mogelijkheden met een houten aanbouw

Een houten aanbouw kan trouwens ook een andere functie hebben dan enkel woninguitbreiding. Een stijlvolle carport, bijvoorbeeld. Steeds droog in uw auto kunnen stappen en in de winter minder ijs te hoeven krabben, klinkt goed, toch? Ook een pergola of overdekt terras behoren tot de mogelijkheden. Zo zorgt u er enerzijds voor dat u op minder mooie dagen op uw terras kunt zitten. Anderzijds wordt uw terras op zomerse dagen met brandende zon een aangename, schaduwrijke plek, zonder sleuren met grote en zware parasols. Met een houten aanbouw haalt u meer uit uw tuin en terras!

Interesse om uw woning uit te breiden met een houten aanbouw?

Kwalitatieve houten aanbouw van de Boomkamer

De functies van een houten aanbouw zijn talrijk, net zoals de mogelijkheden. U kiest niet alleen de invulling van uw houten aanbouw, u bepaalt eveneens de stijl. Een moderne aanbouw? Of liever landelijk? Laat de stijl van uw huis en uw persoonlijke voorkeur het uitzicht van uw aanbouw in hout bepalen. Welke stijl u ook kiest, wij werken steeds met kwalitatieve materialen, zoals tropisch hardhout voor een moderne look en Franse eik voor een rustieke uitstraling. Deze materialen zijn erg duurzaam waardoor jaarlijks oliën of verven niet nodig is.

Zo geniet u van alle voordelen en extra ruimte die uw houten aanbouw biedt, zonder zorgen over het onderhoud. Wacht niet langer en contacteer de Boomkamer om uw ideale houten aanbouw te realiseren.
Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!