Houten bijgebouwen op uw maat

Als u kiest voor een houten bijgebouw, wilt u natuurlijk niet zomaar een standaardconstructie in uw tuin. U wilt een bijgebouw dat aansluit bij uw tuin en woning, en bij uw persoonlijke smaak. Wist u dat houten bijgebouwen op maat perfect mogelijk zijn? Keuze in stijl, formaat en houtsoort, uiteraard met aandacht voor de omgeving van het bijgebouw en de functie die het bijgebouw gaat vervullen. Is deze aanpak iets voor u?

Houten bijgebouwen met (eigen) stijl

Houdt u van modern? Of meer van landelijk? Woont u in een moderne woning met grote glaspartijen? Of eerder een ruime en gezellige pastorijwoning? Het maakt niet uit. Voor elke stijl en voorkeur is er een houten bijgebouw dat aan deze voorkeuren tegemoet komt. Nog niet overtuigd van de richting die u uit wilt met uw houten bijgebouw? Blader gerust door de foto’s van houten bijgebouwen op onze website voor wat extra inspiratie! Eens u een concreet ontwerp voor ogen heeft, tekenen wij dit graag voor u uit in ons 3D-tekenprogramma. Zo kunt u zich een perfect beeld vormen van uw toekomstig bijgebouw. Of u geeft ons gewoon carte blanche, natuurlijk!

Wist u dat houten bijgebouwen op maat perfect mogelijk zijn?

Houten bijgebouwen waar u van hou(d)t

Een belangrijk en typerend kenmerk van houten bijgebouwen is natuurlijk de houtsoort waarin ze opgetrokken zijn. Voor landelijke houten bijgebouwen doen we beroep op Europese houtsoorten, terwijl we voor moderne houten bijgebouwen eerder grijpen naar tropische hardhoutsoorten. Of u nu een landelijk eiken bijgebouw verkiest of een moderne variant in tropisch hardhout, de gebruikte materialen zijn steeds duurzaam. Onze keuze voor duurzame en kwaliteitsvolle materialen maakt dat specifiek onderhoud van uw bijgebouw niet nodig is. Geen zorgen over jaarlijks verven of oliën, alleen maar genieten!

Daag ons uit met uw project, wij antwoorden met een ideaal bijgebouw op maat.

(In) houten bijgebouwen leven en werken

Een extra leefruimte? Een buitenkeuken? Kleedkamer en douche naast uw zwembad? Een droge plaats om uw auto te parkeren? Een origineel kantoor? Een schaduwrijk terras? Houten bijgebouwen zijn perfect voor verschillende noden. Of u nu gaat voor een exclusieve carport of een poolhouse, de Boomkamer zorgt voor een houten bijgebouw dat perfect binnen uw noden, stijl en leefruimte past. Daag ons uit met uw project, wij antwoorden met een ideaal bijgebouw.

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!