Houten bijgebouwen om van te houden

U wenst uw leefruimte uit te breiden? U zoekt extra beschutting voor uw wagen? U wilt een kantoor in de tuin? Houten bijgebouwen zijn perfect om aan deze noden (en nog vele andere!) tegemoet te komen. Een houten bijgebouw kan immers veel meer zijn dan een vrijstaand geheel ergens halverwege uw tuin. Welke nood of stijl u ook heeft, een houten bijgebouw biedt de oplossing. Benieuwd hoe een houten bijgebouw in uw leefomgeving geïntegreerd kan worden?

De veelzijdigheid van houten bijgebouwen

Van poolhouse tot carport, dat houten bijgebouwen zich lenen tot verschillende invullingen, is intussen duidelijk, toch? Een houten bijgebouw moet echter niet alleen beantwoorden aan uw noden, het bijgebouw moet ook perfect passen bij uw tuin, woning en persoonlijkheid. Gelukkig is het scala aan stijlen en mogelijkheden van houten bijgebouwen breed. Moderne bijgebouwen in tropisch hardhout, landelijke bijgebouwen in Franse eik of cottage bijgebouwen met een knipoog naar de Engelse countryside? Welke stijl u ook verkiest, de realisatie van uw bijgebouw gebeurt steeds volgens het authentieke principe, waarbij gebruik wordt gemaakt kwaliteitshout en ambachtelijke technieken. Fijn weetje: het gebruik van kwaliteitshout zorgt ervoor dat u uw bijgebouw niet hoeft te oliën of verven, waardoor u meer tijd heeft om te genieten!

Een houten bijgebouw moet niet alleen beantwoorden aan uw noden, het bijgebouw moet ook perfect passen bij uw tuin, woning en persoonlijkheid.
Het realisatieproces van houten bijgebouwen begint met een grondige denkoefening over uw bijgebouw.

Houten bijgebouwen, kwalitatief gerealiseerd

Het realisatieproces van houten bijgebouwen begint met een grondige denkoefening over uw bijgebouw. Voor optimale tevredenheid moet immers grondig nagedacht worden over enkele belangrijke factoren. Heeft u een vochtige grond? Dan plaatsen we het bijgebouw best op een muurtje. Wilt u een schaduwrijk of zonnig bijgebouw? Daarvoor kijken we naar de oriëntatie van uw tuin. Wist u al dat wij op voorhand uw bijgebouw visualiseren in ons 3D-tekenprogramma? Zo weet u perfect wat u van uw bijgebouw mag verwachten. Door onze doordachte en kwalitatieve aanpak trachten we van het bouwproces van houten bijgebouwen een aangename ervaring te maken, waarop u achteraf alleen maar tevreden kan terugblikken.

Houten bijgebouwen langs de binnenkant

Houten bijgebouwen horen niet alleen stijlvol en kwalitatief langs de buitenzijde te zijn. De meeste tijd brengt u immers in uw bijgebouw door, juist? Wij raden u aan voldoende aandacht aan het interieur van uw houten bijgebouw te besteden. De Boomkamer trekt haar kwalitatieve lijn graag door en helpt u het interieur van uw bijgebouw naar een hoger niveau te tillen, afgestemd op uw wensen. Klinkt goed, nee? Waarom nog langer wachten om uw leefomgeving te verrijken met een kwalitatief bijgebouw van de Boomkamer? Neem vandaag nog contact met ons op!

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!