De unieke beleving van een poolhouse

Poolhouses geven een extra dimensie aan uw zwembad én tuin. Een bijgebouw langs uw zwembad biedt immers veel meer mogelijkheden dan alleen stockageruimte. U kunt in uw poolhouse een wellness, gameruimte, lounge of bar herbergen. U kiest de faciliteiten die u belangrijk vindt en waar u altijd al van gedroomd heeft. Klinkt goed, toch?

Een poolhouse, dat is vakantie in eigen tuin

Geef uw tuin de allures van een vakantiedomein! Wat is er leuker dan na het zwemmen nog even te ontspannen in de sauna en daarna een fris drankje uit de koelkast te grijpen? Zelfs zonder zwembeurt vooraf kunt u genieten van de unieke buitenbeleving die uw poolhouse u biedt. Met vrienden gezellig aan de bar hangen of heerlijk relaxen in de loungezetels onder het afdak van uw poolhouse? Allemaal mogelijk! U kiest de faciliteiten die het best bij uw levensstijl passen, wij realiseren op basis daarvan graag het ideale bijgebouw voor u. U zal zien, een poolhouse zorgt voor een echte meerwaarde in uw tuin, aan uw zwembad én in uw leven.

Poolhouses geven een extra dimensie aan uw zwembad én tuin.

Met een poolhouse geniet u op maat

Poolhouses bieden niet alleen een breed spectrum aan faciliteiten, ze komen ook in een veelheid aan stijlen en uitvoeringen. Een modern poolhouse, een landelijk poolhouse of een combinatie van beide? U kiest! Onze houten poolhouses zijn immers steeds op maat, zodat deze perfect kunnen aangepast worden aan uw smaak en de stijl van uw woning en tuin. Zo creëren we niet alleen een praktische, maar ook een esthetische meerwaarde. Weet u nog niet zeker welke stijl u verkiest voor uw poolhouse? Laat u inspireren door de foto’s op onze website.

Een poolhouse met jarenlange tevredenheid.

Een poolhouse met jarenlange tevredenheid

Uiteraard wilt u zorgeloos genieten van uw houten poolhouse en al zijn faciliteiten en dat lukt het best in een poolhouse waar op voorhand grondig over nagedacht is. Vooral de positionering is daarbij belangrijk. Zo wilt u een poolhouse met voldoende lichtinval, maar moet er ook op gelet worden dat het bijgebouw geen schaduw werpt op het zwembad. Waar u zich alvast geen zorgen over hoeft te maken, is het onderhoud. Voor het bouwen van houten poolhouses werken wij steeds met kwalitatieve materialen, waardoor jaarlijks verven of oliën niet nodig is. U hoeft alleen maar te genieten! Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!