Een houten tuinkantoor werkt

Denkt u bij een houten tuinkantoor aan een groot uitgevallen tuinhuis met een bureaumeubel en een massa klasseermappen in? Verkeerd gedacht! Een houten tuinkantoor kan evenveel faciliteiten bieden als een standaard kantoor, met daarenboven enkele aangename extra’s, zoals het zicht op uw tuin en het ontsnappen aan de dagelijkse verkeersdrukte. En niet alleen een bureel kan ondergebracht worden in een houten tuinkantoor, ook het inrichten van een tuinkantoor als praktijk of atelier is perfect mogelijk. Waarvoor kunt u nu net een houten tuinkantoor gebruiken?

Een houten tuinkantoor voor uw bureel, praktijk of atelier

U bent kiné? Of logopedist? Wat dacht u van uw eigen praktijk in uw tuin? Of u bent een beëdigd naaier/naaister en wenst uw kennis met anderen te delen? U geeft gitaarlessen aan kleine groepjes jongeren? Naaicursussen of muzieklessen geven, is zoveel fijner in een gezellige ruimte. Met een houten tuinkantoor creëert u een uitgeruste praktijk, lichtrijk atelier of aangenaam kantoor in eigen tuin. Als u elders een ruimte moet huren voor uw beroep of bijberoep, bent u al snel veel geld kwijt. Geld dat u dus beter kunt investeren in uw eigen tuin, met de realisatie van een houten tuinkantoor.

Een houten tuinkantoor kan evenveel faciliteiten bieden als een standaard kantoor.

Na stopzetting van uw professionele activiteit, kan uw tuinkantoor immers nog perfect als bijgebouw dienen. Zie uw tuinkantoor als langetermijninvestering in uw eigen comfort!

 

Kwalitatief houten tuinkantoor

In een houten tuinkantoor, gerealiseerd met duurzame en kwalitatieve materialen, is het aangenaam vertoeven. Een doordacht tuinkantoor ademt sfeer, gezelligheid en klasse. De ideale setting voor een kantoor waar u heel wat tijd in doorbrengt. Door het werken met kwalitatieve materialen hoeft u uw houten tuinkantoor niet jaarlijks te verven of te oliën, zodat u enkel de binnenkant van uw tuinkantoor hoeft te onderhouden. Deze kwalitatieve materialen zorgen voor een lange levensduur van uw bijgebouw, zodat u als starter heel uw loopbaan (en zelfs langer) kunt genieten van uw houten tuinkantoor.

In een houten tuinkantoor, gerealiseerd met duurzame en kwalitatieve materialen, is het aangenaam vertoeven.

Houten tuinkantoor van A tot Z

Een houten tuinkantoor start uiteraard met een houten constructie. Er is echter meer nodig om van uw bijgebouw een kantoor, praktijk of atelier te maken. De Boomkamer helpt u graag om de gewenste faciliteiten in uw tuinkantoor te integreren. Elektriciteit, internetverbinding, wachtruimte en zelfs sanitaire voorzieningen, alles is mogelijk. Wij denken op voorhand met u mee over de inrichting van uw tuinkantoor zodat dit niet alleen een aangenaam, maar ook een uitermate functioneel bijgebouw is.

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!