Relax in een luxe poolhouse

Een duik in uw zwembad bezorgt u pas echt een vakantiegevoel als u verschillende andere faciliteiten binnen handbereik heeft. Een toilet? Een bar? Wellness? Met een luxe poolhouse maakt u van uw tuin uw eigen vakantiedomein. Ook zin om van uw dagelijkse plons een echt luxueuze beleving te maken?

Een luxe poolhouse: meer dan opbergruimte alleen

Allereerst is een poolhouse een praktisch en functioneel bijgebouw. Zo is het uiteraard handig om het zeil van uw zwembad, de nodige onderhoudsproducten en toebehoren zoals luchtmatrassen netjes te kunnen opbergen. Een luxe poolhouse kan echter veel meer zijn dan een stockageplaats. Een kleedkamer en bijhorende doucheruimte, bijvoorbeeld. Maar ook daar hoeft het niet te stoppen. Durf verder denken dan de standaardinrichting en kies de extra’s die voor u belangrijk zijn. Even relaxen voor of na het zwemmen? Integreer een wellnessruimte in uw poolhouse. Na het zwempartijtje opdrogen in uw poolhouse met een hapje en een drankje? Installeer een bar of bijkeuken in uw luxe poolhouse.

Kom tegemoet aan het comfort dat u en uw gezinsleden of gasten nodig hebben, met een luxe poolhouse.

Nood aan een rustpauze? Waarom geen gezellig salon voorzien in uw poolhouse, waar u ongestoord even kunt dutten? Kom tegemoet aan het comfort dat u en uw gezinsleden of gasten nodig hebben, met een luxe poolhouse.

 

Geen waterrat, wel een luxe poolhouse

Klinkt een wellnessruimte, bijkeuken of ontspanningsruimte u als muziek in de oren, maar heeft u (nog) geen zwembad of u bent geen waterrat? Geen probleem! U kunt even hard genieten van alle faciliteiten die een luxe poolhouse te bieden heeft. Het enige wat dan wijzigt? De naam, natuurlijk. Zo spreken we eerder van een luxueus bijgebouw dan van een luxe poolhouse. Een luxe poolhouse of bijgebouw zorgt immers voor extra meerwaarde in uw tuin, met of zonder zwembad eraan. Of u nu een fitnessruimte, gamekamer of saunacabine voorziet, u creëert een extra ontspanningsruimte in de tuin. In alle rust alleen, of gezellig met vrienden, geniet van het ultieme buitengevoel met alle comfort van een moderne woning.

Een landelijk poolhouse, modern poolhouse of zelfs design poolhouse?

Een luxe poolhouse met stijl

Een luxe poolhouse in uw tuin moet uiteraard in het bredere plaatje passen. Een landelijk poolhouse, modern poolhouse of zelfs design poolhouse? Het kan allemaal, het enige waar u rekening mee hoeft te houden, is uw eigen smaak en de stijl van uw woning en tuin. Laat u alvast inspireren door de foto’s op onze website. U zal zien dat de Boomkamer al poolhouses in veel verschillende stijlen gerealiseerd heeft. Aarzel niet ons te contacteren om ook uw droomproject te verwezenlijken!

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!