Moderne bijgebouwen: strakke harmonie

Liefhebber van moderne bijgebouwen? Door te spelen met vormen en houtsoorten is ook een bijgebouw met een moderne uitstraling perfect mogelijk. Bijgebouwen met een moderne afwerking en inrichting bieden een hedendaagse oase van rust. Interesse om ook uw tuin op te waarderen met een eigentijds bijgebouw?

Moderne bijgebouwen, in lijn met de moderne architectuur

Valt het u op dat in het straatbeeld steeds meer moderne woningen opduiken? U woont misschien zelf in een woning met een hedendaagse look? Een moderne woning levert vaak een mooi geometrisch plaatje op, waar met grote vlakken in verschillende kleuren en materialen een eigentijdse, stijlvolle look wordt gerealiseerd. Wist u dat moderne bijgebouwen volgens hetzelfde strakke en stijlvolle principe kunnen worden ontworpen? Bij een modern bijgebouw voor in de tuin hoeft u dus niet noodzakelijk te denken aan een Engelse cottage-stijl (al kan dat natuurlijk wel). Maar moderne bijgebouwen in hout kunnen immers net zo strak zijn als hun grotere broers en zussen.

Liefhebber van moderne bijgebouwen?

Moderne bijgebouwen, moderne mogelijkheden

Verschillende materialen, zoals de kwaliteitsvolle tropische hardhoutsoorten Padouk en Ipé, lenen zich uitstekend voor het realiseren van moderne bijgebouwen. Houten panelen kunnen ook gelakt worden, waardoor het realiseren van moderne bijgebouwen in bijna elke kleur mogelijk is. Onze experten adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden en stijlen van moderne bijgebouwen.

Door de verschillende stijlen en mogelijkheden die moderne bijgebouwen bieden, kan u zelf bepalen of u van uw modern bijgebouw de eyecatcher van uw tuin wil maken of net niet.

Moderne bijgebouwen: eyecatchers of net niet?

Door de verschillende stijlen en mogelijkheden die moderne bijgebouwen bieden, kan u zelf bepalen of u van uw modern bijgebouw de eyecatcher van uw tuin wil maken of net niet. U kan werken met een opvallend materiaal, een in het oog springende kleur of uitdagende architectuur, waardoor uw modern bijgebouw de blikvanger van uw tuin wordt. U kan daarentegen ook kiezen voor natuurlijke materialen en grote glaspartijen, waardoor uw modern bijgebouw harmonieus opgaat in het geheel van uw tuin. Uiteraard is een combinatie van beide perfect mogelijk, moderne bijgebouwen lenen zich namelijk tot een brede waaier aan ontwerpen.

Moderne bijgebouwen als woon- of kantoorruimtes?

De aangename locatie en doordachte architectuur van moderne bijgebouwen, maakt dat het er aangenaam vertoeven is. Waarom deze plaats dan niet ten volle benutten? Als extra woonruimte bijvoorbeeld? Of als stijlvol en rustgevend kantoor. Klinkt goed toch, werken in alle luxe in uw eigen tuin? De Boomkamer adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden om een persoonlijk stukje paradijs op aarde in uw eigen tuin te creëren.

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!