Poolhouse bouwen: tips en tricks

Een zwembad in uw tuin, maar nog geen poolhouse? Laten we daar verandering in brengen! Ontdek hoe zwemmen in eigen tuin zoveel meer wordt dan een dagelijkse plons wanneer u kunt genieten van het comfort van uw eigen poolhouse. Een poolhouse bouwen is uzelf en uw familie heel wat mooie momenten in en naast het zwembad gunnen. Klinkt als iets voor u?

Een doordacht poolhouse bouwen

Ongestoord relaxen is makkelijker in een kwalitatief houten poolhouse waar op voorhand goed over nagedacht werd. Een poolhouse bouwen, doet u immers niet onbezonnen. Het is nodig om rekening te houden met enkele belangrijke factoren, zoals de positionering van het poolhouse in uw tuin. Zo ligt uw poolhouse uiteraard liefst in de nabijheid van uw zwembad. U wilt echter niet dat het poolhouse een schaduw werpt op uw zwembad. Idealiter krijgen zowel uw zwembad als uw poolhouse voldoende zon, zodat u het genot heeft van een zonnig zwembad én een lichtrijk poolhouse.

Ongestoord relaxen is makkelijker in een kwalitatief houten poolhouse waar op voorhand goed over nagedacht werd.

Poolhouse bouwen: de basis

Een houten poolhouse bouwen, vertrekt van een laagje cement als ondergrond. Vergeet daarbij de ondergrond tussen het zwembad en het poolhouse niet. Deze is best zo aangenaam mogelijk, niemand loopt graag met blote voeten over kiezels. Eens de positionering en de basis van uw poolhouse goed zitten, kunt u beginnen dromen over de inrichting.

Een poolhouse bouwen, doet u niet alleen volgens uw levensstijl, maar ook volgens uw smaak en de stijl van uw huis en tuin.

Next level: poolhouse bouwen

Een goed poolhouse is natuurlijk zo ingericht dat u zich na het zwemmen op comfortabele manier kunt omkleden en eventueel kunt douchen. Een poolhouse bouwen, gebeurt vaak om het onderhoudsmateriaal en toebehoren, zoals zeilen en luchtmatrassen, in op te bergen. U kunt echter verder gaan dan deze standaardinvulling. Poolhouses met een zadeldak herbergen bijvoorbeeld vaak een zolderruimte of mezzanine. Deze kan perfect ingericht worden als speelruimte voor de kinderen of als ontspannende rustruimte. Of waarom maakt u uw poolhouse niet een klein beetje groter dan strikt noodzakelijk om er een wellness te herbergen? Ook een poolhouse met een kleine bijkeuken scoort altijd, want wat is er nu leuker dan na het zwemmen een fris drankje en lekkere snack uit de koelkast te halen? Ideeën genoeg, u kiest zelf wat best bij uw levensstijl aansluit.

Een poolhouse bouwen naar uw wens

Een poolhouse bouwen, doet u echter niet alleen volgens uw levensstijl, maar ook volgens uw smaak en de stijl van uw huis en tuin. Gelukkig bieden poolhouses veel mogelijkheden. Kiest u voor een modern poolhouse in tropisch hardhout of gaat uw voorkeur uit naar een landelijk eiken poolhouse? Welke keuze u ook maakt, de Boomkamer realiseert poolhouses in kwalitatief en duurzaam hout, zodat u tientallen jaren zorgeloos het plezier en comfort ervaart van uw poolhouse. Laat u alvast inspireren door de voorbeelden op onze website, met 75 jaar ervaring op de teller weten wij het houten poolhouse van uw dromen te bouwen. Interesse? Neem dan nu contact op!

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!