Een tuinkantoor op maat van uw behoefte

Een kantoor vlakbij huis, rustig en groen gelegen en voorzien van alle moderne comfort. Klinkt goed, niet? Met een tuinkantoor op maat geniet u van alle faciliteiten van een goed uitgerust kantoor in de aangename omgeving van uw eigen tuin. Gedaan met de dagelijkse sleur en de verkeersdrukte van en naar het werk, start uw dag met uw koffietje in uw eigen tuinkantoor op maat.

Werken is aangenamer in een tuinkantoor op maat

Waarom zou u een ruimte huren om uw beroep of bijberoep uit te oefenen, wanneer uw tuin de plaats en aangename omgeving biedt om het perfecte tuinkantoor op maat te realiseren. Een kantoor met zicht op eigen tuin, met grote ramen voor veel lichtinval en het belangrijkste: zonder de ochtendlijke verkeersdrukte op weg naar het werk! U werkt in de vertrouwde omgeving van uw eigen tuin, en kunt ’s avonds toch perfect de deur achter zich dichttrekken. Dat helpt om werk en privé gescheiden te houden.

Werken is aangenamer in een tuinkantoor op maat.

Tuinpraktijk, tuinatelier of tuinkantoor op maat?

Een tuinkantoor op maat kan echter nog veel meer zijn dan een typische bureauruimte. Een praktijkruimte bijvoorbeeld, compleet met wachtruimte en sanitaire voorzieningen. Ideaal voor verschillende vrije beroepen. Ook creatievelingen kunnen hun ei kwijt in een houten tuinkantoor. Een naaiatelier met ruimte om ’s avonds workshops te organiseren? Of een muziekstudio waar in kleine groepjes muziekles kan gegeven worden? Allemaal mogelijk in een tuinkantoor op maat!

Om professioneel te kunnen werken in uw tuinkantoor, is het uiteraard belangrijk dat uw houten tuinkantoor beschikt over de nodige tools.

Uw tuinkantoor op maat, tot in de puntjes verzorgd

Om professioneel te kunnen werken in uw tuinkantoor, is het uiteraard belangrijk dat uw houten tuinkantoor beschikt over de nodige tools. Voldoende stopcontacten, internetaansluiting met wifi, wateraansluiting of sanitaire voorzieningen? Samen met u denkt de Boomkamer graag na over de invulling en inrichting van uw tuinkantoor op maat, waarna we deze realiseren met de bouw ervan. Wij leveren u graag een totaalpakket, opgeleverd in kwalitatieve materialen, waardoor u zich geen zorgen moet maken over onderhoud en zich kunt focussen op wat voor u belangrijk is. Wacht dus niet langer en contacteer snel de Boomkamer voor de verwezenlijking van uw eigen houten tuinkantoor. Tot binnenkort!

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!