Een bijgebouw plaatsen: onze werkwijze

De beslissing is gevallen: u gaat een bijgebouw plaatsen. Of beter: laten plaatsen. Proficiat, en welkom bij de Boomkamer! We zijn blij dat u op het punt staat om voor onze exclusieve houten bijgebouwen te kiezen. En een bijgebouw plaatsen? Dat is onze specialiteit! Maar hoe gaat het plaatsen van een bijgebouw nu eigenlijk in zijn werk? We vatten het graag voor u samen.

Een bijgebouw plaatsen: stap 1

Wat moeten we doen voordat we uw bijgebouw plaatsen? Kennismaken, natuurlijk! We prikken dus eerst een datum om een vrijblijvend gesprek te voeren over uw droomproject. In principe komt u hiervoor naar ons. Is dit niet mogelijk? Dan overlopen we telefonisch uw plannen om daarna een afspraak bij u thuis in te plannen. Weet u nog niet hoe het bijgebouw eruit mag zien? Maak dan een moodboard op. Online vindt u namelijk honderden voorbeelden waardoor wij een beter beeld krijgen van uw wensen en noden. Maar ook zonder concrete ideeën bent u bij ons welkom. Met 75 jaar ervaring op de teller, weten we voor iedereen een gepast bijgebouw te creëren zonder dat hier veel woorden voor nodig zijn.

Wat moeten we doen voordat we uw bijgebouw plaatsen? Kennismaken, natuurlijk!

Na het kennismakingsgesprek krijgt u tevens een richtprijs mee. Zo weet u meteen in welke prijsklasse uw bijgebouw zich bevindt.

 

Stap 2 bij een bijgebouw plaatsen

Pas hierna gaan wij een 3D-ontwerp met bijhorende video voor u uitwerken. Waarom zo’n video? Dit geeft u een beter zicht op de realisatie, en neem het van ons aan, het ziet er erg mooi uit. Natuurlijk houden we hierbij rekening met de natuur en het samenvloeien van de gebouwen rondom. Daarnaast krijgt u van ons een gedetailleerde offerte waaraan u natuurlijk nog aanpassingen kunt doorvoeren; u laat tenslotte niet elke dag een bijgebouw plaatsen. Bij de Boomkamer bent u trouwens zeker van een totaalconcept. We beginnen bij de A van ADVIES en werken het alfabet af om bij de Z van ZEER TEVREDEN te eindigen. Bovendien geven we u graag raad over de materiaalkeuze of inrichting van uw houten bijgebouw. De nummer één reden dat mensen een bijgebouw plaatsen? Het is een vorm van ontspanning in ons steeds drukkere leven.

Laat nu een bijgebouw plaatsen door de Boomkamer!

Een bijgebouw plaatsen door de Boomkamer? Stap 3!

Nadat u de offerte heeft getekend, spreken we een datum af waarop we aan de opbouw van uw bijgebouw mogen starten. Een extra voordeel? Bij de Boomkamer bent u zeker van een plaatsing op korte termijn. Ja, het is geen geheim dat wij zorgen voor een snelle oplevering. Wist u trouwens dat wij na-service erg hoog in het vaandel dragen? Nee, het stopt echt niet wanneer uw bijgebouw geplaatst is. U mag echt zeker zijn van een flexibele en snelle opvolging. Waar wacht u nog op? Laat nu een bijgebouw plaatsen door de Boomkamer!

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!