Wonen in een bijgebouw

Wist u al dat u perfect kunt wonen in een bijgebouw? Ja hoor, alles wat in een woning aanwezig moet zijn, kan volledig geïntegreerd worden in uw bijgebouw waardoor u er met veel plezier tijd zal doorbrengen. En als u er zich dan erg goed voelt, wilt u er misschien wel permanent verblijven. Meer weten over wonen in een bijgebouw? We vatten het even voor u samen.

Waarom wonen in een bijgebouw?

Een bijgebouw kan kort samengevat worden als een kleine woning. Toch zijn er enkele technische verschillen tussen de twee. Een bijgebouw is namelijk sowieso een lage-energiewoning door de hoge isolatiewaardes. Hoe komt dit? We bouwen onze bijgebouwen op door een houtskeletbouw te plaatsen met de uitstraling van een houten bijgebouw. Hierbij volgen we natuurlijk de isolatie- en EPB-normen. Wenst u hulp bij het uitkiezen van de energiebronnen in uw houten bijgebouw? Dat doen we met veel plezier. We geven u zelfs wat tips, maar de uiteindelijke beslissing ligt natuurlijk in uw handen. Dat wonen in een bijgebouw erg warm aanvoelt, valt niet te ontkennen. En ja, zo’n bijgebouw kan ook perfect gebruikt worden als vakantiehuisje. Leuk, toch?!

 

Wonen in een bijgebouw: een totaalconcept

Wanneer u gaat wonen in een bijgebouw heeft u natuurlijk nood aan bepaalde basiselementen in het huis. Denk maar aan een badkamer, een salon, een keuken, enzoverder. Geen probleem! Onze houten bijgebouwen worden hier volledig voor uitgerust. Meestal gaan eigenaars van een bijgebouw nog een stapje verder en laten ze er een deeltje wellness in integreren. Als dit niet in het bijgebouw kan, bouwen we gewoon een houten dak aan waaronder een jacuzzi of spa geplaatst kan worden. Zo vormt uw houten bijgebouw meteen een totaalconcept dat wij graag voor onze rekening willen nemen. Moet u trouwens een bouwvergunning aanvragen of niet? Ook daarover kunt u raad vragen bij de Boomkamer. Na drie generaties ervaring weten wij perfect welke stappen u moet ondernemen voordat u kunt wonen in een bijgebouw.

Wist u al dat u perfect kunt wonen in een bijgebouw?

Wonen in een bijgebouw van de Boomkamer

Stijlvol wonen in een bijgebouw met een karaktervolle uitstraling? Dat doet u in een bijgebouw van de Boomkamer. Een extra voordeel? Onze opbouw gebeurt echt snel en efficiënt. Op slechts drie dagen tijd realiseren wij uw ruwbouw waardoor u binnen de kortste keren kan wonen in een bijgebouw. Normaal zorgen wij dat de muren verfklaar zijn, waarna u zelf kunt afwerken. Wilt u echter alles uit uw handen geven? Dat kan! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Leef de droom

Van landelijke poolhouse of luxueus tuinkantoor tot high standard wellnesscocon of buitenkeuken met haard, wij gaan steeds dat tikkeltje verder om uw woondroom te realiseren. Onze 3D-ontwerpen resulteren in unieke, creatieve projecten op maat die balanceren tussen functionaliteit en esthetiek: de kers op de taart voor al wie een luxueuze, ambitieuze levensstijl geniet. Leef de droom, realiseer uw genotsmoment. De Boomkamer, da’s authentieke luxe op maat, voor het leven.

Overtuigd?
Vraag nu uw
offerte aan
Vragen?
Neem nu
contact op
onze Referenties
onze projecten
Beste klant,

Van zaterdag 19/12/20 tot en met zondag 03/12/21 rusten wij even uit tijdens onze jaarlijkse kerstvakantie.
Vanaf maandag 04/01/21 kunnen wij uw email terug beantwoorden.

In tussentijd kunt u genieten van onze exclusieve boomkamers via de volgende kanalen:
Het Boomkamer®-team wenst jullie een prettige en gezonde kerstvakantie toe, tot binnenkort!