De Boomkamer bouwpakketten massieve houtconstructies op maat logo

Boomkamer

Massieve houtconstructies op maat

Bouwpakketten

De Boomkamer

In ons atelier in Kinrooi worden de constructies zorgvuldig geproduceerd door gepassioneerde vakmensen. Hier worden ze voorzien van oersterke pen- en gatverbindingen welke door u getoogd worden met de meegeleverde ovendroge eiken drevels van ø22mm. A.d.h.v. onze 3D montageplannen en de genummerde onderdelen wordt de montage een fluitje van een cent. 

Onze werkwijze

Om u van een gedetailleerde offerte te kunnen voorzien hebben wij enkele gegevens van u nodig. Wij vragen om ons (indien mogelijk) een kleine handschets, of voorbeeld, te bezorgen waar de belangrijkste informatie op vermeld staat.

De Boomkamer bouwpakketten op maat offerte
Offerte bouwpakket op maat De Boomkamer

Op basis van uw handschets maken wij een 3D voorontwerp. A.d.h.v. dit 3D voorontwerp maken wij onze gedetailleerde offerte voor u op. Beiden bezorgen wij u per e-mail, waarbij onze offerte steeds is opgebouwd uit opties en meerprijzen waardoor u zelf het totaalpakket kunt samenstellen. Voldoet het 3D voorontwerp of de offerte niet volledig aan uw wensen? Geen probleem, wij passen deze graag voor u aan!

Offerte bouwpakket op maat De Boomkamer

U bent enthousiast over uw 3D voorontwerp met offerte en wilt graag uw bouwpakket bestellen. Super! Na goedkeuring via e-mail en het overmaken van de voorschotfactuur, kunnen wij aan de slag met de productietekening.

De Boomkamer bouwpakketten op maat bestellen
De Boomkamer bouwpakketten op maat

Deze 3D CAD-tekening bezorgen wij u via email, welke u thuis a.d.h.v. Google Chrome kunt doorlopen en nameten.

De Boomkamer bouwpakketten op maat

Zodra wij uw goedkeuring hebben van de controle tekening, gaat uw exclusief bouwpakket in productie. Zodra wij een zicht hebben op een exacte leverdatum, spreken wij samen een leverdatum af waarop uw bouwpakket zorgvuldig geleverd wordt op het afgesproken tijdstip en adres.

bouwpakketten op maat gemaakt
De Boomkamer balkenfreesmachine

Onze balkenfreesmachine

Door zijn hoge precisie en snelheid is de balkenfreesmachine de ideale machine om uw bouwpakket te fabriceren. De productietekening, die wij intern tekenen, wordt tot op 1mm juist uitgefreesd. D.m.v. de etikettenprinter wordt ieder onderdeel apart voorzien van een label, waardoor de plaatsing van het bouwpakket uiteindelijk kinderspel is. 

Enkele eigenschappen van de balkenfreesmachine: 

Poolhouse

ONTDEK MEER

Cottage tuinkamer

ONTDEK MEER